GOEDKOPE FAIRTRADE PRODUCTEN VIND JE HIER

goedkope fairtrade producten, korting fairtrade producten

Je moest eens weten waar de voorraad van Floz Design ligt.
Het magazijn.
Of zoals we het hier in huis noemen: het Floz-zoldertje.

We hebben meerdere zoldertjes in huis. Dat heb je als je in een oud kerkgebouw woont. De galerij die vroeger dienst deed als luisterplek aan zo’n 50 mensen, dat is nu het magazijn. De treden van verhogingen, zoals je die hebt op een kerkgalerij, laten me weleens struikelen. Volle dozen in m’n hand. Geen hand voor ogen kunnen zien. Of liever gezegd, mijn zicht ontnomen van de vloer.
Ja, ik weet dat het gevaarlijk is.
Het is tot nu toe altijd goed afgelopen.
Pjoef.

Er is één probleem.

Het staat er te vol. Of de galerij is te klein. Daar houd ik het bij.
Je weet dat ik nieuwe grondstoffen spaar en zo voor jou de prijs niet hoger wordt. Verpakkingen zijn een goed voorbeeld. Die zijn bij mij zo goed als nieuw. Dus zodoende bewaar ik alle dozen. Het dorp weet dat ook. Momenteel is het een serieuze voorraad.
En met lege dozen is het zo dat het prettig werkt als ze niet plat zijn. Ik bewaar ze in 3d staat. In één oogopslag zie ik welke doos geschikt is om het product in te verzenden.
Ik zie me nog bezig.
Eerst bewaarde ik ze opgevouwen en ruimtebesparend. Na een stuk of 14 dozen uitgevouwen te hebben, nog geen juist formaat. Nee, dan gaat het nu een stuk makkelijker.

Dat het me fijne loopruimte kost, dat neem ik voor lief. Oei, mijn gedachten gaan terug naar een paar weken geleden. Je moet weten dat de galerij te bereiken is via een trap in de toren. Een prachtige stenen trap met 3 bordessen. Bedoelt om uit te rusten tijdens de trapwandeling. Je hoort het al. Op elk bordes stond een muur van dozen. Op elke tree een doos die de ander in balans hielt.
Ik hoor het geklaag nog van partner op de dag dat hij eens in de toren moest zijn…

Vandaag verwacht ik een mooie levering van een nieuwe leverancier. Het belooft prachtige keramieken zeepbakjes, ovenschalen en bewaarbakken aan het assortiment toe te voegen.
Ik ben nu al enthousiast.
Het zijn niet zomaar zeepbakjes en koffiemokken. Je voelt het reliëf van het keramiek. Een combi van kunst en glazuur en andere vormen waarvan ik de neem (nog ) niet weet.
Waar ik ze neerzet in het magazijn. Dat weet ik nog niet.

Er moet dus iets uit. En het liefste deze week nog.
De laatste items nu met een leuke prijs in de sale!

Zo help ik jou een beetje en jij mij een boel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?