Floz Design: jouw online fair trade winkel

Wil je ook bewuster leven? Dit is niet moeilijk, je kunt jouw steentje al bijdragen door rekening te houden met wat je koopt en waar de producten vandaan komen. Wanneer je iets bij fair trade winkel Floz Design bestelt, ben je ervan verzekerd dat de producten duurzaam, fair trade en circulair geproduceerd zijn. Bovendien zijn onze producten ook nog eens stijlvol, uniek en vooral praktisch.

Goede en praktische producten

Floz Design is als fair trade bedrijf opgericht in 2005. Het is een initiatief dat voortkomt uit een grote interesse in duurzaam leven. Wij zijn één van de fair trade bedrijven die een persoonlijke stijl hebben en vooral waarde hechten aan de duurzaamheid van de producten. Dit is niet ondergeschikt aan het uiterlijk en praktische gebruik van de producten. Bij Floz Design kun je rekenen op goede producten.

Ruim en divers assortiment

Floz Design is niet alleen een fairtrade winkel, maar ook een fairtrade cadeauwinkel. We hebben veel duurzame producten die een uitstekend cadeau kunnen zijn. Denk hierbij niet alleen aan cadeaubonnen en giftsets, maar ook aan keukenaccessoires en wanddecoratie. Om je een ruime keuze te bieden voor een cadeau voor jezelf of iemand anders, hebben we veel producten van kleine bedrijven van over de hele wereld in ons assortiment. Daarbij zijn veel producten niet alleen duurzaam en fair trade, maar ook handgemaakt.

Bezoek onze webshop vandaag nog! Ben je benieuwd naar ons assortiment? Neem dan snel een kijkje in onze online fair trade winkel. Wanneer je hebt besteld gaan wij gelijk aan de slag en je bestelling wordt meestal binnen één tot twee werkdagen bezorgd. Bovendien bieden wij gratis bezorging bij een bestelling van 60 euro of meer. Heb je een vraag over onze werkwijze of producten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-40406246. Daarnaast zijn wij bereikbaar via e-mail en het contactformulier op deze website. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!