EEN BIJZONDER EN DUURZAAM CADEAU? Een lijst met inspiratie voor Vaderdag

duurzaam cadeau mannen

Vaderdag. 20 juni is het Vaderdag. Fijn dat we onze vaders in het zonnetje mogen zetten.
Wat eens begon met een knutsel van de kleuter. Vandaag de dag is het niet zo simpel. Het liefst kom je aan met een uniek cadeau. Iets waar hij echt blij van wordt. Iets vanuit het hart. En als dat niet lukt, in ieder geval met iets anders dan het jaar ervoor.
Met dit lijstje maken we je het wat makkelijker. Laat je inspireren!

Een cadeau, niet omdat het Vaderdag is. Maar omdat je van hem houdt en je dat op deze dag extra wil laten zien.
Een inspiratie top 5.
Cadeaus die duurzaam zijn. Goed voor het milieu. En waar je blij van wordt.

1. Kies voor iets buiten

Buiten zijn is gezond en dit stimuleert het reisje naar de tuin. Deze metal art beelden zorgen direct voor een vrolijke kleur. Houd je vader van vogels? Dan zou het een vogel in de tuin zeker waarderen. Ga je voor de reiger of de ijsvogel?

2. Kent je vader de bodybar al?

Een shampoo is altijd goed. Een bodybar voor baard en lichaam nog beter. We hebben deze van Shampoobars. Een heerlijk frisse mannengeur met natural spices.
Verpakt zonder plastic. Goed voor de foodprint van je vader. We hebben hem nu leuk verpakt met een zeepzakje. Handig, zo kan hij hem direct gebruiken in de badkamer.
Nu tijdelijk voor een actieprijs. Dat is leuk voor jou.

3. Is je vader veel onderweg of zit hij vaak achter de computer?

Dan is deze koffiebeker to go mooi om te geven. Ik zou voor de afbeelding van een fiets gaan. Direct een stille hint om vaker de fiets te pakken. Je vader aan het bewegen krijgen is niet verkeerd, toch?
We hebben hem als thermosbeker (houdt tot 3 uur warm). En als normale beker. Gemaakt van rvs of planten. Is dat niet leuk?

4. Kies voor iets aan de muur

De levensboom was onze bestseller vorig jaar. Een symbool voor groei en ontwikkeling. Wijsheid en schoonheid. Als jij het geeft krijgt het nog meer waarde. Als je goed kijkt zie je een paar vogels verstopt zitten in de levensboom. Maar dat mag je vader zelf ontdekken.
Gemaakt van gerecycled metaal. Metaal en ijzer doet het altijd goed bij mannen. Klinkt stoer, toch?
Leuke tip: het is ook geschikt voor buiten in de veranda. Gezellig met een biertje erbij.

5. Ga voor verdieping

Is je vader niet zo van de cadeaus of heb je alles al een keer gegeven? Heb je wat leuks gekocht en wil je er nog iets extra’s bijgeven?
Wees origineel en maak een strippenkaart. Een klusjes-strippenkaart om precies te zijn. Heeft hij een vervelend klusje in huis? Bij inlevering van de strip doe jij het voor hem. Of samen met hem. Dat is nog leuker. Dan geeft Vaderdag direct wat verdieping in de vader-kindrelatie. Dat overtreft elk cadeau toch?

Ik ben benieuwd naar jouw Vaderdag cadeau gewoontes. Wat gaf jij vorig jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?