DUURZAME GRAFDECORATIE VAN METAAL

grafdecoratie metalen witte bloem, bloem van ijzer, grafdecoratie die lang goed blijft, witte bloem graf

Welke grafdecoratie met een betekenis blijft lang mooi? We nemen vaak een bloem of plantje mee om bij het graf neer te zetten. Dit is vaak een mooie tijdelijke decoratie. Na enige tijd is de bloem verwelkt. Het plantje heeft verzorging nodig. Met grafdecoratie of een beeld van steen of metaal zorg je ervoor dat het graf er altijd verzorgd uit blijft zien.

Bloemen zijn niet alleen een rijke bron van het verbeelden van gevoelens en emoties. Ook dieren dragen een rijke betekenis met zich mee.
Zo spreek jij met deze grafdecoratie de liefde en het gemis uit.

Wat is grafdecoratie die lang goed blijft?

De klaproos. Het symbool van kwetsbaarheid en schoonheid. Deze bloem wordt bij ons vaak verkocht als bloem om bij het graf te zetten. Je zet hem eenvoudig in de aarde.

De metalen vlinder als grafdecoratie. De vlinder die vliegt waarheen hij wil. Vaak geprezen om de schoonheid op zijn vleugels.

De witte bloem. Wit wordt veel gebruikt in rouwboeketten om de reinheid en puurheid die het uitstraalt. Wij hebben een witte margriet of madelief in het assortiment. De honeymoon witte bloem met roze hart, die je ook bij ons kunt vinden, wordt ook vaak bij een graf neergezet.

Een vogeltje als grafdecoratie. We hebben ze op ware grootte die je neerzet bij het graf. Op een steel is het vogeltje wat hoger zichtbaar. De roodborstjes zijn erg geliefd om bij een graf neer te zetten. Een blauwborst met iets meer kleur of de grijs met witte waaierstaartvogel is ook erg geschikt.

De metalen grafdecoratie is gemaakt van gerecycled metaal. De delen zijn aan elkaar gelast. De kleuren en het materiaal blijft jaren goed.
Wil je weten waar het wordt gemaakt?
De metalen grafdecoratie van bloemen en dieren worden gemaakt in Zimbabwe

 

grafdecoratie metalen witte bloem, bloem van ijzer, grafdecoratie die lang goed blijft, witte bloem graf  metalen vogel grafdecoratie, grafdecoratie wat lang goed blijft, ijzer vogel graf, graf beeld vogel  metalen vogel grafdecoratie, grafdecoratie wat lang goed blijft, ijzer vogel graf, graf beeld vogel  metalen vogel grafdecoratie, grafdecoratie wat lang goed blijft, ijzer vogel graf, graf beeld vogel  grafdecoratie metalen witte bloem, bloem van ijzer, grafdecoratie die lang goed blijft, witte bloem graf  grafdecoratie metalen bloem, bloem van ijzer, grafdecoratie die lang goed blijft, rode bloem graf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?