Verzenden & retour

Verzending:

Bestellingen worden gratis bezorgd vanaf 60 euro in Nederland.

€ 5,95 thuislevering
€ 4,95 DHL Servicepunt
€ 0,00 ophalen in Waarde

Voor verzending aan de Waddeneilanden kan een meerprijs berekend worden.
Voor de kosten voor een levering buiten Nederland of een postbusnummer geldt er een hoger tarief.
De kosten voor verzending naar Europa bedraagt € 34,-
Verzending naar België is € 6,95

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Mocht u een deel van uw bestelling retourneren, dan wordt het bedrag van het geretourneerde artikel in mindering gebracht op het bestelbedrag. Mocht het bestelbedrag dan lager uitkomen dan 60 euro, vervalt het recht op gratis verzenden.
Een uitzondering maken we met kerstartikelen. Deze mogen niet nog na de kerstdagen geretourneerd worden.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@flozdesign.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Neemt u voordat u een artikel retourneert vooraf contact met ons op. Geretourneerde pakketjes kunnen wij anders niet in behandeling nemen.

Dit geldt voor orders uit Nederland. Voor orders buiten Nederland gelden andere voorwaarden. U kunt hierover vooraf contact met ons opnemen.